Szalai Ádám

Ahogy arról korábban is beszámoltunk a magyar válogatott csapatkapitány nemrég autóbalesetet szenvedett emiatt pedig nem is léphetett pályára a Bundesliga 15. Az nb1hu-n már jeleztük az előző.


People Photos Bayer 04 Leverkusen Arena Match

Így a magyar labdarúgó-válogatott csatárának ki kellett hagynia csapata a Mainz szombat délutáni Bayern München elleni meccsét írja a blikkhu.

. Ahogy arról beszámoltunk Szalai Ádám hetekig nem állhat csapata rendelkezésére mert egy műtéten kell átesnie de arról nem adtak pontos információt hogy milyen okból kell megoperálniA magyar válogatott csatár most a kórházból üzent a szurkolóknak. épp a Mainz edzésére tartott amikor a szalagkorlátnak ütközött. A kórházból üzent szurkolóinak Szalai Ádám a magyar válogatott és a Mainz csatára.

A műtéten túl vagyok és napról napra jobban vagyok írta a posztjában a magyar válogatott sztár. Nagyon kellenének az új játékosok. Autóbalesetet szenvedett Szalai Ádám kiderült az állapota.

A Mainz rövid közleményt adott ki amiben arról számol be hogy Szalai Ádám néhány hétig nem állhat klubja rendelkezésére. Ádám Szalai Hungary wins a free kick in the attacking half. A Kicker beszámolója szerint Szalai Ádám vasárnap meglepő módon részt vett a Mainz idei első edzésén mintegy 45 percet teljesített jó hangulatban a másfél órás tréningból a szürke sapkát viselő magyar támadó a klub által közzétett.

Pályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával. Autóbalesetet szenvedett Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott csatára akinek emiatt kellett kihagynia a szombat délutáni Bayern München elleni meccset. Az esélyesebb Bayern München 2-1-re nyert a Mainz délután.

Klubja nem adott tájékoztatást arról milyen betegséggel bajlódik a támadó. A Bundesligában szereplő csapat arra is rávilágított hogy az orvosok tanácsa miatt meg kell műteni a magyar válogatott labdarúgót aki valamilyen betegséggel bajlódik. Photo by Mikolaj BarbanellSOPA ImagesLightRocket via Getty Images.

A balesetnek nem volt más résztvevője de. Ez nem is lenne nagy meglepetés de furcsa volt hogy Szalai Ádám nem volt nevezve a mérkőzésre. A góllövőlista a sárga és a piros lapok élmezőnye.

Szalai Ádám autóbalesete miatt nem játszott a Bayern ellen. Sikeres műtéten van túl Szalai Ádám az FSV Mainz labdarúgója. A baleset még pénteken történt így Szalai már a Mainz aznapi edzésén sem vett részt és nem is utazott el Münchenbe ahol a.

Olyan mintha új életet kaptam volna írta közösségi oldalán a középcsatár aki köszönetet mondott a heidelbergi egyetemi kórház idegsebészeinek. Távozó többen követhetik. A góllövőlista a sárga és a piros lapok élmezőnye.

Ugyanis kisebb autóbalesetet szenvedett szerencsére nem történt komoly baj. A szombati mérkőzés előtti utolsó edzésre menet Darmstadt közelében tért le az útról és csapódott szalagkorlátnak. Szalai Ádám kapcsán korábban már beszámolhattunk arról hogy operációra vár ami miatt egy időre harcképtelenné válik.

Klubja jelentette be a hírt de azt nem közölték hogy pontosan milyen okból. Sikeres műtéten van túl Szalai Ádám az FSV Mainz magyar válogatott labdarúgója. Szalai Ádám Budapest 1987.

Sziasztok Boldog Karácsonyt Mindenkinek. A műtéten túl vagyok és napról napra jobban érzem magam. A magyar válogatott közkedvelt csatára baleset miatt volt kénytelen kihagyni a szombati meccsét.

Itt a második csapatban kapott lehetőséget. Olyan mintha új életet kaptam volna - írta közösségi oldalán a középcsatár aki köszönetet mondott a heidelbergi egyetemi. Szalai Ádám sokkal jobban van a műtétje után videó.

Foul by Marouane Fellaini Belgium. Pause für Ádám Szalai. Ez igen fontos műtét lehetett számára amit közvetlen az ünnepek előtt abszolváltak az orvosok.

Ahogy arról beszámoltunk a támadó december 11-én kisebb autóbalesetet szenvedett. Az eset után kiderült hogy véraláfutás keletkezett a nyakában majd későbbi vizsgálatok. Sikeres műtéten van túl Szalai Ádám az FSV Mainz magyar válogatott labdarúgója.

A Bayern München ellen lépett volna pályára szombaton Szalai Ádám a csapatával de sokak meglepetésére nem jelent meg a játéktéren. Az eddigi NB I-es edzőváltások. A magyar futballista december 11-én kisebb autóbalesetet szenvedett.

Mindig előre fogalmazott a Facebook-oldalán megjelent posztban a 78-szoros válogatott Szalai Ádám. A műtéten túl vagyok és napról napra jobban érzem magam. Jól sikerült Szalai Ádám műtétje.

Magyar válogatott labdarúg ó. Csak a meccs után derült ki. Szalai Ádám pénteken szenvedett autóbalesetet.

A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. December 23 csütörtök 1412 MTI. Meg kell műteni Szalai Ádámot hetekig nem játszik.


Kiraly Gabor A Haldas Legendas Kapusa Valamint 108 Szoros Valogatott Labdarugo Soccer Goal Goalkeeper Soccer Players


Pin On Hatterek


People Photos Football Match Football Image Sequence


People Photos Mainz People Celebrities


Szalai Adam A Nyaron A Nemet Mainz Csapatatol A Szinten A Bundesligaban Szereplo Schalke 04 Csapatahoz Szerzodott Magy Fly Fishing Sports Jersey Couple Photos


Adam Szalai Hd Wallpaper Download Football Wallpaper Hd Football Picture Hd Soccer Wallpapers Hd Football Pictures Soccer Players Football


A Magyar Labdarugo Valogatott Szalai Adam Es Stieber Zoltan Goljaval 2 0 Ra Legyozte Ausztriat Az Europa Bajnoksag Kedd K Football Sport Icon Polo Ralph Lauren


Pin On Football


Pin On Football


Adam Szalai Entrenamiento Cantera


Pin On Helyes Pasik


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Match Sportsman


Pin On Szala


Szalay Adam Wikipedia Football Sports


Hungarian Forward Adam Szalai Of Hungary National Football Team Poses Prior To The World Cup 201 Usa Soccer Women Soccer Girl Problems Manchester United Soccer


Pin On Football


Pin On Hungary


Adam Szalai Y Christopher Schorch Real Madrid Castilla Old School Real Madrid Castilla Real Madrid Football Love


Adam Szalai Fifa 2014 World Cup Qualifying Matches Hungary Fifa 2014 World Cup Fifa Match

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel